Bekijk hier de laatste huwelijksreis Sicilië deals

Huwelijksreis Sicilië ♥ Romantische eiland

Het eiland Sicilië is een populaire bestemming binnen Europa voor een huwelijksreis. Sicilië heeft fantastische lange zandstranden, heerlijk eten en een prachtige historie. Geniet tijdens jullie huwelijksreis in een luxe resort of ga op rondreis en ontdek Sicilië met de liefde van je leven. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Sicilië deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Algemene informatie

Sicilië is een eiland in de Middellandse Zee. Het ligt in het uiterste zuiden van Italië, bij het puntje van de laars. Vele culturen hebben door de jaren sporen achtergelaten op het eiland. Hierdoor zijn er Romeinse, Arabische en Griekse bouwwerken zijn te vinden. Sicilië telt ruim 5 miljoen inwoners. Niet te vergeten, de bekende actieve vulkaan Etna bevindt zich ook in Sicilië.

Beste reistijd

Sicilië heeft een mediterraan klimaat. De beste reistijd voor het eiland Sicilië zijn de maanden mei, juni, juli, augustus en oktober. In deze periode is de temperatuur aangenaam en minimaal neerslag. Bekijk voor het beste reisadvies naar Sicilië op Nederlandwereldwijd.nl

To Do tijdens jullie huwelijksreis ♥ Sicilië

Excursie naar de Etna vulkaan

Op huwelijksreis naar Sardinië? Bijna overal in het noorden van Sicilië kan je de Etna zien! Vulkaan Etna is een wereldbekende bezienswaardigheid die jullie niet mogen overslaan. Een actieve dagje tussenuit tijdens jullie huwelijksreis? Boek een excursie en ga naar de 3323 meter hoge top van de Etna met de liefde van je leven.

sicilie tips

Bezoek Vallei Dei Templi

In het zuid-oosten van Sicilië vind je de de historische Vallei dei Templi. Deze tempels bestaan al ongeveer van 500 voor Christus en is uniek dat ze bijna allemaal nog goed fysiek kunt zien. Niet voor niets staat dit ook in de Unesco wereld erfgoedlijst. Let op: Tickets zijn ook online te koop, er kunnen helaas lange rijen ontstaan! Voorkom de lange wachtrijen.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu