Bekijk hier de laatste huwelijksreis Sint Maarten deals

Huwelijksreis Sint Maarten ♥ Zon, Zee & Strand

Op huwelijksreis naar Sint Maarten? Het eiland Sint Maarten is een populaire huwelijksreis bestemming voor Nederlanders. Sint Maarten staat bekend om zijn hagelwitte stranden, kristalhelder zeewater met hangende palmbomen en een zeer aangename weer waar de zon vele uren maakt, Sint Maarten telt ruim 37 stranden. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis deals Sint Maarten op onze website. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal Sint Maarten want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Sint Maarten is een eiland in de Caraïbische Zee. Het eiland is officieel verdeeld in de Franse region d’outre-mer afgekort (ROM) Saint-Martin, en het land Sint Maarten. Het eiland Sint Maarten telt ruim 75.000 inwoners en de hoofdstad is Philipsburg. De officiële taal van Sint Maarten is Nederlands maar men spreekt ook Engels.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Sint Maarten zijn de maanden januari, februari, maart en april. Het eiland kent een regenseizoen tussen juni en november, dan zijn de prijzen iets goedkoper maar niet ideaal voor een huwelijksreis! Bekijk voor de beste reisadvies naar Sint Maarten op Nederlandwereldwijd.nl

Populaire stranden van Sint Maarten

Maho Beach

Dit strand is ’s werelds bekende strand vanwege de korte afstand van het Princess Juliana vliegveld. De vliegtuigen vliegen hier zeer laag omdat de landingsbaan niet zo lang is moeten de piloten hun vliegtuig zo snel mogelijk landen aan de begin van het landingsbaan.

Sint Maarten

Kimsha Beach

Op Kimsha Beach is een bekende plek waar vele concerten en strandfeesten plaatsvinden. Hier zijn ook vele eetgelegenheden aan strand.

Dawn Beach

Heerlijk snorkelen? Op het strand kunnen jullie gemakkelijk snorkelspullen huren. Ontdek de kleurrijke koraalriffen van Sint-Maarten. Een tip: Dawn Beach heeft een prachtige zonsopgang! Bezoek Dawn Beach vroeg in de ochtend.

Great Bay Beach

Great Bay Beach zijn er vele watersportfaciliteiten, hier kunnen jullie een duikje nemen. Wist je dat begin 19e eeuw hier een Britse oorlogschip is gezonken? Dit is een bijzonder wrak om te zien tijdens jullie duik. Daarnaast  heeft Great Bay Beach een fijn wit zandstrand waar je heerlijk kunt zwemmen. Hier zijn ook vele winkels en restaurants te vinden.

♥ Meest gestelde vragen over Sint Maarten ♥

Hoelang is het vliegen naar Sint Maarten?
De vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Sint Maarten is circa 9 uur en 25 minuten. De vliegafstand is ongeveer 7.000 kilometer.

Wat is het tijdsverschil met Nederland?
In de zomerperiode is het 5 uur vroeger dan Nederland, en in de winterperiode 6 uur vroeger dan Nederland.

Kan ik met Euro’s betalen?
Er wordt niet met euro’s betaald maar met de Antilliaanse gulden.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu