Op zoek naar een huwelijksreis Sint Maarten? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Sint Maarten

Huwelijksreizen Sint Maarten

Sonesta Ocean Point Resort *****

Soneste Ocean Point Resort is echt voor luxe liefhebbers. Met uitzicht over de prachtige baai van Maho, die bekend staat om de spectaculaire aanvliegroute. Of je nu een kookles volgt, roomservice belt voor verse watermeloen of luxe dineert bij Azul, werkelijk alles is hier inclusief tijdens jullie huwelijksreis. Goed om te weten: het is mogelijk om een luxe suite met swim up te boeken.

  • Voor luxe liefhebbers
  • Loungen op het dakterras
  • Vanuit je kamer het zwembad in

huwelijksreis Sint Maarten

Op huwelijksreis naar Sint Maarten? Het eiland Sint Maarten is een populaire huwelijksreis bestemming voor Nederlanders. Sint Maarten staat bekend om zijn hagelwitte stranden, kristalhelder zeewater met hangende palmbomen en een zeer aangename weer waar de zon vele uren maakt, Sint Maarten telt ruim 37 stranden. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis deals Sint Maarten op onze website. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste huwelijksreis deal Sint Maarten want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Sint Maarten is een eiland in de Caraïbische Zee. Het eiland is officieel verdeeld in de Franse region d’outre-mer afgekort (ROM) Saint-Martin, en het land Sint Maarten. Het eiland Sint Maarten telt ruim 75.000 inwoners en de hoofdstad is Philipsburg. De officiële taal van Sint Maarten is Nederlands maar men spreekt ook Engels.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Sint Maarten zijn de maanden januarifebruarimaart en april. Het eiland kent een regenseizoen tussen juni en november, dan zijn de prijzen iets goedkoper maar niet ideaal voor een huwelijksreis! Bekijk voor de beste reisadvies naar Sint Maarten op Nederlandwereldwijd.nl

bezienswaardigheden Sint Maarten

Maho Beach

Dit strand is ’s werelds bekende strand vanwege de korte afstand van het Princess Juliana vliegveld. De vliegtuigen vliegen hier zeer laag omdat de landingsbaan niet zo lang is moeten de piloten hun vliegtuig zo snel mogelijk landen aan de begin van het landingsbaan.