Bekijk hier de laatste huwelijksreis Spanje deals

Huwelijksreis Spanje ♥ Cultuur, Zon, Zee en Strand!

Spanje is een populaire bestemming binnen Europa door zijn prachtige badplaatsen en rijke geschiedenis. Ultiem genieten van jullie huwelijksreis? Boek een luxe all-inclusive  resor. Willen jullie liever op rondreis? Ga dan op pad met de auto. Als jullie met de auto een rondreis maken door Andalusië is het autoraam letterlijk een levend schilderij! Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis Spanje deals en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreisdeals want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden. Luxe huwelijksreis boeken? Tip: Swim up kamer Spanje.

Algemene informatie

Spanje is gelegen in het zuidwesten van Europa en is één van de grootste Europese landen aan de Middellandse Zee. Het land heeft ruim 40 miljoen inwoners en qua oppervlakte is het land ruim 12 keer groter dan Nederland. De hoofdstad is Madrid.

Beste reistijd

De beste periode voor een huwelijksreis zijn de maanden van mei tot en met september. Willen jullie iets meer rust? Dan adviseren wij de maanden mei, juni en september te gaan reizen naar Spanje. De gemiddelde temperatuur is 32 graden Celsius in de zomermaanden. Bekijk voor het beste reisadvies Spanje op Nederlandwereldwijd.nl

Populaire bestemmingen in Spanje 

Ibiza is een eiland dat hoort bij het land Spanje en is 2,5 keer groter dan Amsterdam. De inwoners van Ibiza spreken Catalaans. Het eiland is een zeer populaire bestemming onder jongeren. Jaarlijks komen wereldberoemde DJ’s naar dit eiland, hier kun je dan ook goed feesten tot de zonsopgang. Maar het eiland heeft ook een rustige kant en is zeer geliefd bij yogabeoefenaars en wandelaars!

Ibiza Huwelijksreis

Costa Brava

In het noordoosten van Spanje ligt de Costa Brava. Met een kuststrook van maar liefst 200 kilometer lang vind je veel toeristische badplaatsen zoals Blanes, Lloret de Mar en Malgrat de Mar.

Huwelijksreis Costa Brava

La Palma

Het meest noordwestelijke gelegen eiland van de Canarische eilanden is La Palma. Het eiland La Palma is een populaire zon, zee strand en duikbestemming maar ook populair voor wandelreizen. De hoofdstad is Santa Cruz La Palma. Een gemiddelde vlucht van Schiphol Amsterdam naar La Palma duurt 2 uur.

Het eiland Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en Gymnesiae en behoort tot het land Spanje. Het eiland is qua grootte ruim 3640 vierkante kilometer. De hoofdstad van Mallorca is Palma de Mallorca. De officiële taal op dit eiland zijn Spaans en Catalaans, en telt ruim 858.000 inwoners!

Huwelijksreis Mallorca

Tenerife is een eiland van vulkanisch oorsprong! Het eiland behoort tot Spanje en is tevens het grootste eiland van de Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan. Tenerife telt ruim 900.000 inwoners en is ook het eiland met meeste inwoners van Spanje. De hoofdstad is Santa Cruz de Tenerife. Carnaval is voor de eilandbewoners een belangrijk feest van het jaar!

Het eiland Lanzarote is onderdeel van Spanje. Lanzarote is het meest noordelijke eiland van de Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan. Het Spaanse eialnd heeft ruim 145.000 inwoners en een oppervlakte van 846 km². Lanzarote is 62 kilometer lang en 21 kilometer breed. De hoofdstad is Arrecife.

Dit spaanse eiland Gran Canaria ligt in de Canarische eilandengroep in de Atlantische Oceaan, met ruim 800.000 bewoners is het ook een van de dichtstbewoonde eiland van de archipel. De hoofdstad van het eiland is Las Palmas. Waarom Gran Canaria een ideale huwelijksreis bestemming is? Het eiland heeft ruim 160 stranden en is ongeveer even groot als provincie Utrecht. Het binnenland van het eiland heeft prachtige natuur met vele leuke bezienswaardigheden zoals Palmitos Parque. Dit is een park met 1500 soorten vogels, vlindertuinen en heeft een zeeaquarium. Een heerlijk tussenuitje dus! Bezoek ook de unieke Cactussen park Cactualdea, hier zijn duizenden soorten cactussen uit verschillende landen te zien.

huwelijksreis Gran Canaria

Het eiland Menorca vormt samen met Ibiza, Mallorca, Formentera en een aantal andere eilandjes de eilandengroep Balaeren. Menorca is in tegendeel vergeleken met de andere eilanden zoals Ibiza en Mallorca nog niet ontdekt door het massatoerisme. Ontdek de prachtige stranden, uitstekende natuur en geniet van de rust.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!

Menu