Op zoek naar een huwelijksreis Tenerife? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Leestip: de leukste All Inclusive Tenerife tips.

Overzicht:

Huwelijksreizen Tenerife

Finca Rural Las Llanadas

In het pittoreske dorpje Los Realejos vind je een authentiek adresje genaamd Finca Rural Las Llanadas. zodra je je huisje uitloopt ben je omringd door een groene tuin en fluitende vogels, wat heerlijk! Dit verblijf ligt op de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan verschillende mooie plekjes op Tenerife.

  • Een oase van rust
  • Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes
  • Bubbelen in jacuzzi met uitzicht
8-Daagse Fly-Drive natuur & strand Tenerife

Tenerife heeft meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Wat dacht je van de reusachtige slapende vulkaan El Teide? De ideale plek om een mooie wandeling te maken met je partner. Struin ook door sfeervolle steden en dorpjes tijdens jullie fly-drive rondreis. Je kan hier ook dolfijnen spotten tijdens een boottocht voor de boot het water uitspringen. Daarnaast is het ook heerlijk bijkomen op de lange stranden in het zuiden van Tenerife.

  • Inclusief huurauto, vliegtickets en verblijf
  • Combineer relaxen met avontuur
  • Bezoek slapende vulkaan El Teide
  • Bekijk bij TUI

huwelijksreis Tenerife

Op huwelijksreis naar Tenerife? Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden! Tenerife heeft een prachtige natuur en landschap, ideaal om een wandeltocht te maken of heerlijk genieten aan de mooiste stranden. Het eiland wordt niet voor niets ‘het eiland van de eeuwige lente’ genoemd. Hier is het het hele jaar zonnig. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreisdeals naar Tenerife en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis Tenerife want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Tenerife is een eiland van vulkanische oorsprong, het eiland behoort tot Spanje en is tevens het grootste eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Het eiland telt ruim 900.000 inwoners en is ook het eiland met de meeste inwoners van Spanje. De hoofdstad van Tenerife is Santa Cruz de Tenerife. Carnaval is voor de eilandbewoners een belangrijk feest van het jaar.

Beste reistijd

Tenerife ligt voor de kust van Noord-Afrika. Het weer is het gehele jaar zeer aangenaam. In de maand Augustus hebben de Spanjaarden vakantie en kan het echt druk worden aan de kust en bergen. Iets om rekening mee te houden! De beste periode voor een huwelijksreis naar Tenerife zijn de maanden: meijunijuli en september. Bekijk voor de beste reisadvies naar Spanje op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl

Links