Huwelijksreis Tenerife ♥ Spanje

Op huwelijksreis naar Tenerife? Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden! Tenerife heeft een prachtige natuur en landschap, ideaal om een wandeltocht te maken of heerlijk genieten aan de mooiste stranden. Het eiland wordt niet voor niets ‘het eiland van de eeuwige lente’ genoemd. Hier is het het hele jaar zonnig. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreisdeals naar Tenerife en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis Tenerife want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie

Tenerife is een eiland van vulkanische oorsprong, het eiland behoort tot Spanje en is tevens het grootste eiland van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Het eiland telt ruim 900.000 inwoners en is ook het eiland met de meeste inwoners van Spanje. De hoofdstad van Tenerife is Santa Cruz de Tenerife. Carnaval is voor de eilandbewoners een belangrijk feest van het jaar.

Beste reistijd

Tenerife ligt voor de kust van Noord-Afrika. Het weer is het gehele jaar zeer aangenaam. In de maand Augustus hebben de Spanjaarden vakantie en kan het echt druk worden aan de kust en bergen. Iets om rekening mee te houden! De beste periode voor een huwelijksreis naar Tenerife zijn de maanden: mei, juni, juli en september. Bekijk voor de beste reisadvies naar Spanje op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu