Op zoek naar een huwelijksreis Thailand? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Thailand

Huwelijksreizen Thailand

TUI Blue Khao Lak Resort ****

Het TUI BLUE Khao Lak Resort is een only adult resort vanaf 16 jaar. Plons in één van de vijf zwembaden en geniet daarna met een verfrissend drankje op de ligbedden bij het zwembad. ’s Avonds lekker dineren bij restaurant The beach. Met het prachtige uitzicht op het zandstrand is dat geen enkel probleem. Toch maar eens bedenken wat er morgen op de planning staat. Word het een relaxte massage of toch windsurfen?

  • Ideaal voor een huwelijksreis
  • Zon, zee en relax
  • Uitstekende All Inclusive
Khao Lak Merlin Beach Resort ****

Met een enthousiast ‘Sawadee Ka’ verwelkomt de receptionist je in het Khao Lak Merlin Beach Resort. Door de open lobby spiek je alvast naar de subtropische tuin. Daarbuiten liggen de moderne Deluxe en Superior kamers met alle faciliteiten die je van een 4-sterrenresort zoals Khao Lak Merlin Beach Resort mag verwachten.

  • Luxe met ontspannen sfeer
  • Kamer uit, prachtig strand op!
  • Tropische jungletuin

huwelijksreis Thailand

Op zoek naar een huwelijksreis Thailand? Maak kennis met Azië tijdens jullie huwelijksreis! Thailand ligt in het hart van Azië. Een luxe rondreis door Thailand of genieten van het luxe in een villa met een privé zwembad of een resort op basis van all-inclusive? Het is hier allemaal mogelijk! Bezoek de lokale restaurant en maak kennis met de vriendelijke bevolking in Thailand! Niet voor niets is Thailand een zeer populaire huwelijksreis bestemming. Team huwelijksreisdeals.nl verzameld dagelijks de beste huwelijksreis deals Thailand op deze pagina. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken want de beste deal heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Thailand is een koninkrijk gelegen in Zuidoost-Azië. Het land grenst aan Maleisië, Laos, Cambodja en Myanmar. De hoofdstad van Thailand is Bangkok. Met ruim 69 miljoen inwoners. De grootste en belangrijkste religie van Thailand is theravaboeddhisme ruim 94 procent van de bevolking.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis Thailand zijn de droge maanden: november, december, januari en februari. Het is gemiddeld maximaal 31°C in deze periode en minimaal 23°C. En kans op regen is minimaal.