Op zoek naar een huwelijksreis Tunesië? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Tunesië

Huwelijksreizen Tunesië

LTI The Oranges Garden Villas & Bungalows *****

Ultieme luxe, persoonlijk service, een tuin van maar liefst 5 hectare en een perfect zandstrand voor de deur. Dat is LTI The Orangers Garden Villas & Bungalows gelegen in Hammamet. Hier kom je heerlijk tot rust met de liefde van je leven. Temidden van sinaasappelbomen, palmbomen en geurende jasmijn is de tuin een prima plek om te relaxen.

  • All inclusive huwelijksreis Tunesië
  • Modern, strak en fris hotel
  • Het zandstrand aan je voeten

huwelijksreis Tunesië

Op zoek naar een huwelijksreis Tunesië? Het land heeft een kustlijn van maar liefst 1148 kilometer lang met vele luxueuze resorts. Dit is een ideale bestemming voor koppels die houden van zon, zee, strand en cultuur! Er zijn ook vele leuke activiteiten voor koppels die ook graag actief willen zijn. Ontdek Tunesië tijdens jullie huwelijksreis! Team huwelijksreisdeals.nl verzameld dagelijks de beste huwelijksreis deals Tunesië op deze pagina. Zo hoeven jullie nooit meer verder te zoeken want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Tunesië is gelegen in Noord-Afrika en grenst aan de Middellandse Zee, Libië en Algerijë. Het is de kleinste land dat hoort tot de Mahreblanden: Marokko, Mauritanië, Algerijë en Libië. Het land telt ruim 12 miljoen inwoners. De hoofdstad van Tunesië is Tunis.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Tunesië zijn de maanden: aprilmeijunijuliaugustusseptemberoktober en november. Een periode voor een ideale zon, zee en strand verblijf.