Huwelijksreis Verenigde Arabische Emiraten ♥ Luxe

Een luxe huwelijksreis Verenigde Arabische Emiraten boeken? Heerlijk verwennerij in hartje Midden-Oosten! Verblijf of basis van all-inclusive, hier zijn vele luxueuze resorts en gemiddeld minimaal 4,5 sterren! Er zijn vele excursies voor een dagje uit zoals: woestijnsafari of Dubai Jetski en veel meer! Team huwelijksreisdeals.nl verzameld dagelijks de beste huwelijksreis Verenigde Arabische Emiraten deals op deze pagina. Zo hoeven jullie niet meer te zoeken naar de beste deal want deze heeft team huwelijksreisdeals.nl al voor jullie gevonden.

Korte informatie

Verenigde Arabische Emiraden is een van de rijkste landen ter wereld, en is gelegen in de Midden-Oosten. Het land bestaat uit de zeven emiraten: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah, Ajman, Ras al-Khaimah, Umm al-Qaiwain en Fujairah. De hoofdstad is Abu Dhabi. Het land telt ruim 10 miljoen inwoners.

Beste reistijd

De beste reistijd voor een huwelijksreis Verenigde Arabische Emiraten zijn de maanden november, december, januari, februari, maart en april. De gemiddelde temperatuur in deze periode is tussen de 25°C en 30°C. De periode van mei tot en met augustus kan het heel heet worden tot wel 50°C.

Ideale bestemmingen voor een huwelijksreis Verenigde Arabische Emiraten

Dubai: Deze superluxe wereldstad heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksreis! Bezoek met de liefde van je leven Dubai Fountain, Dubai Aquarium of een woestijnsafari, heerlijk crossen! Het is hier allemaal mogelijk.

honeymoon dubai

Ajman: Is een ideale bestemming voor koppels die houden van zon, zee en strand! Hier is het weer altijd heerlijk. Bovendien is Ajman minder druk dan Dubai. Met ruim 16 kilometer lange zandstrand. Een tip: huur een jetski en maak een tripje!

Abu Dhabi: Wist je dat Abu Dhabi het rijkste emiraat is van de Verenigde Arabische Emiraten? Hier zijn vele super luxe resorts, gelegen aan de prachtige stranden! Bekijk de mogelijkheden.

Menu