Huwelijksreis Zakynthos ♥ Luxe vakantie

Home > Zakynthos

Op huwelijksreis naar Griekenland? Zakynthos is een ideale eiland voor een honeymoon! Dit eiland heeft niet alleen prachtige stranden maar ook een indrukwekkende natuur ‘ruim 2.000.000 olijfbomen’.

Zakynthos huwelijksreis

Bekijk hier de laatste huwelijksreis Zakynthos deals

Huwelijksreis Zakynthos ♥ Griekenland

Ooit een foto gezien van het bekende Shipwreck Beach? Dit is een van de meest gefotografeerde stranden van Griekenland! Het Griekse eiland is heerlijk zonnig en staat bekend als een groene eiland met zijn vele prachtige exotische stranden. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen alleen de allerbeste huwelijksreis naar Zakynthos en plaatsen deze direct op onze website Huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste huwelijksreis Zakynthos want dit heeft team Huwelijksreisdeals.nl voor jullie gedaan.

Korte informatie

Zakynthos is een Griekse eiland. Het eiland Zakynthos behoort samen met Lefkas en Kefalonia tot de Ionische Eilanden. Zakynthos is het derde eiland in grootte van deze eilandengroep in de Ionische Zee. Het eiland heeft een grootte van 410 km², ongeveer tweemaal zo groot als Amsterdam. Zakynthos telt ruim 40.000 inwoners.

Beste reistijd

Het klimaat van het eiland Zakynthos kent een mediterraan klimaat, droge zomermaanden en koelere maar meer natte wintermaanden. Voor een huwelijksreis is het prettig als het droog blijft en jullie heerlijk kunnen genieten van de zon, zee en strand. De beste maanden voor een huwelijksreis Zakynthos zijn: Mei, Juni, Juli, Augustus en September. Bekijk voor de beste reisadvies naar Zakynthos (Griekenland) op de website van de overheid: Nederlandwereldwijd.nl.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld!

Menu