Op zoek naar een huwelijksreis Zanzibar? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Overzicht:
Huwelijksreis Zanzibar

Huwelijksreizen Zanzibar:

TUI Blue Bahari Zanzibar

Wegdromen in een relaxte sfeer in Zanzibar? Een huwelijksreis in dit 5-sterrenresort voelt een beetje als logeren in een klein dorp, met winkeltjes, bars en restaurants aan een pleintje. Met zoveel keus kun je hier elke dag iets anders eten. Want jullie verblijven hier op basis van all inclusive met stijl.

  • Inclusief vluchten, transfers en verblijf
  • Rechtstreekse vlucht met KLM
  • Slapen in comfortabele kamers

huwelijksreis Zanzibar

Een huwelijksreis naar Zanzibar boeken? Hier vind je de mooiste stranden van Afrika. Het land Zanzibar wordt niet voor niets de parel van de Indische Oceaan genoemd! Zanzibar is ook een prachtige plek voor de duikliefhebber, hier zwem je tussen kleurrijke koraalriffen en als jullie geluk hebben zwemmen er ook dolfijnen mee. Er een dagje tussenuit? Bezoek bijvoorbeeld de historische stad Stone Town, met prachtige moskeeën of breng een bezoek aan het paleis van de Sultan en Beit-el-Ajaib. Het eiland Zanzibar heeft veel te bieden voor een luxe huwelijksreis. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de allerbeste huwelijksreis deals Zanzibar op onze website. Zo hoeven jullie nooit meer te zoeken naar de beste deal want die heeft team huwelijksreisdeals.nl voor jullie gevonden.

Korte informatie over Zanzibar

Zanzibar is een eiland aan de oostkust van Afrika en behoort tot Tanzania. Het eiland heeft een oppervlakte van 1554 km2. Het eiland heeft ruim 800.000 inwoners. De belangrijkste inkomstenbron van Zanzibar zijn specerijen en toerisme. Zanzibar is de twee na grootste producent van kruidnagel ter wereld ruim 7 procent komt uit dit eiland. Het eiland is zeer populair onder vakantiegangers.

Beste reistijd voor Zanzibar

De beste reistijd naar Zanzibar zijn de maanden: Januarifebruarijunijuliaugustusseptemberoktober. Deze maanden is het gemiddeld 29 graden Celsius en het gemiddeld aantal regendagen ligt op maximaal 6 dagen. Bekijk voor reisadvies op de website nederlandwereldwijd.nl