Bekijk hier de laatste huwelijksreis Zuid-Afrika deals

Een onvergetelijke rondreis Zuid-Afrika?

Op huwelijksreis naar Zuid-Afrika? Vergelijk hier gemakkelijk de beste deals Zuid-Afrika en boek een onvergetelijke huwelijksreis! Bezoek met de liefde van je leven de prachtige safariparken waar de big 5 leeft. Op ontdekking? Bezoek een rondreis voor jullie huwelijksreis naar Zuid-Afrika! Bezoek de Kaapstad of de hoofdstad Johannesburg. Dit prachtig land heeft een ongerepte natuur en is zeer populair onder rondreis vakanties. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en kiezen zorgvuldig de beste vakantie naar Zuid-Afrika en plaatsen deze direct op onze website huwelijksreisdeals.nl. Zo hoeven jullie niet meer verder te zoeken want de beste deal heeft huwelijksreisdeals.nl al gevonden.

Korte informatie

Zuid-Afrika is een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika. Het land grenst aan Zimbabwe, Botswana, Namibië, Mozambique en Swaziland. Qua oppervlakte inclusief de Prins Edward-eilanden is het land gigantisch groot, ruim 1.219.912 vierkante kilometer! Met een kustlijn van 2800 kilometer lang aan de Indische en Atlantische oceaan.

Beste reistijd

De seizoenen in Zuid-Afrika is tegenovergestelde van Europa. De winterperiode begint hier pas in de maand mei tot en met augustus. De zomerperiode start in de maand augustus tot en met oktober.

De beste reistijd om dieren te spotten zijn de maanden mei tot en met september, dan is het droog in Zuid-Afrika en kunnen jullie dieren spotten bij de waterplassen.

Wij denken dat je deze bestemmingen ook leuk vindt

Ook van deze bestemmingen hebben wij de beste huwelijksreis deals & tips verzameld

Menu