15-Daagse Fly-Drive Andalusie ♥ Ontdek het mooiste van Spanje v.a. €659,- per persoon!

Wat is er inbegrepen?

→ Huwelijksreis Andalusie

→ 15-daagse Fly-Drive

→ Ontdek Zuid-Spanje

→ V.a. €659,- per persoon!

Fly-Drive Andalusie 15-dagen!

Last minute een huwelijksreis boeken in Europa? Team huwelijksreisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Vertrek bijvoorbeeld 27 november 2021 voor 15 dagen naar Andalusie inclusief vliegtickets en huurauto v.a. €659,- per persoon! Meer informatie? Bekijk hieronder.

Ontdek het mooiste stukje van Spanje in het historische Andalusie! Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi maar ook historisch! Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Ontdek de vele hoogtepunten tijdens je huwelijksreis met een fly-drive. Heerlijk op eigen tempo inclusief verblijf. Hier geniet je intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de over heerlijke tapas en de prachtige landschappen. Een tip: maak kennis met ‘los Andaluzes’, de vriendelijke en trotse inwoners van Andalusie.

De mooiste plekjes ontdek je met de huurauto. Een huurauto in inbegrepen tijdens deze huwelijksreis. Let wel op: een huurauto van de laagste categorie is inbegrepen bij deze reis. Een upgrade is mogelijk tijdens het boeken. Bij aankomst haal je je huurauto bij het vliegveld op. Daar breng je ‘m vlak voor vertrek ook weer terug. Zo heb je de hele vakantie alle vrijheid om te gaan en staan waar je wil.

Boekingsvoorbeeld

Meer deals in Andalusië

Niets gevonden.

Menu