Huwelijksreis Bali 10 dagen v.a. €1018,- per persoon inclusief vliegtickets, transfers en verblijf op basis van logies en ontbijt!

Huwelijksreis Thailand

Wat is er inbegrepen?

→ Huwelijksreis Bali

→ Luxe strandvakantie

→ Inclusief vliegtickets, transfers en verblijf met ontbijt

→Ontbijten op het strand!

Huwelijksreis Bali

Op zoek naar een huwelijksreis Bali? Team huwelijksreisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf 10 dagen v.a. €1018,- per persoon inclusief vliegtickets, transfers en ontbijt! Bij vertrek van maandag 29 november 2021 tot en met woensdag 8 december 2021.

Wat kun je allemaal verwachten? Gastvrijheid à la Bali! Unieke gazebo’s: Mét Santrian Club, genieten in de Puri Spa, ontbijten op het strand en veel meer! Tijdens je huwelijksreis zeepardjes tegenkomen? Een tip: Ga met de liefde van je leven heerlijk snorkelen bij Sanur. In dit 4-sterrenhotel voel je je koning te rijk: met een kok die knisperende wafels bakt, brede loungebanken op het strand om uren in weg te dromen en sfeervolle lampionnen waaronder je samen dineert. Of het nu yoga bij zonsondergang is of Japans snacken bij de Mezzanine Bar, hier staat het Puri team in traditionele Balinese strandbedden. En logeer je in de Santrian Club, trek dan baantjes in het privé zwembad voor Club gasten. Een huwelijksreis bij Puri Santrian Bali is geschikt voor stellen die op zoek zijn naar een strandvakantie op Bali. Meer informatie? Klik hier.

Boekingsvoorbeeld

Meer deals in Bali

Menu