Huwelijksreis Canada ♥ 15-Daagse Fly-Drive ontdek West-Canada inclusief vliegtickets, huurauto en overnachtingen!

Wat is er inbegrepen?

→ Huwelijksreis Canada

→ Inclusief vliegtickets, huurauto en overnachtingen

→ Het beste van het westen

→ Op eigen tempo

Huwelijksreis Canada♥

Huwelijksreis Canada boeken? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Vertrek bijvoorbeeld 5 oktober 2021 voor 15 dagen inclusief vliegtickets, handbagage en ruimbagage, huurauto, overnachtingen, travelkit met een Nederlandstalige routebeschrijving, luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veel meer! V.a. €2079,- per persoon.

Ontdek tijdens je huwelijksreis Canada de prachtige fjorden van Howe Sound, de Shannon Falls en een ritje met de Sea to Sky Gondola. Hier geniet je op eigen tempo het beste van het westen. Denk aan het multiculturele Vancouver en flaneer in het pittoreske Sun Peaks. Daarnaast kun je ook vele dagtripjes maken. Boek bijvoorbeeld een wildlife sagari in Banff National Park. Spannend maar ook ontspannend.

Dagpromma

Na aankomst in Vancouver luchthaven haal je de auto op en rijd je naar het hotel. Wanneer je de economy versie hebt geboekt verblijf je in de buurt van de luchthaven. Je verblijft in het centrum van Vancouver als je de comfort versie hebt geboekt. Wit je dat een inwoner van Vancouver in het Engels een Vancoucerite wordt genoemd? Wandel tijdens je eerste huwelijksreis dag door Stanley Park of ga shoppen in de schattige straatjes van Little Italy. Meer informatie? Bekijk deze deal!

Boekingsvoorbeeld

Meer deals in Canada

Menu