Huwelijksreis op Palm Island in Dubai inclusief dagpas Expo 2020, vliegtickets, transfers en verblijf in 5-sterrenhotel op basis van halfpensioen

→ Huwelijksreis Dubai

→ Rechtstreekse vluchten met Emirates

→ Verblijf op Palm Island in dubai

→ Masterchef waardig dineren en veel meer!

Huwelijksreis Dubai

Op zoek naar een luxe huwelijksreis? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft een super honeymoon gevonden! Verblijf tijdens jullie huwelijksreis in Dubai op Palm Island in een luxe 5-sterren resort. Prijsindicatie: Bij vertrek op 7 januari 2022 voor 9 dagen op basis van halfpensioen inclusief vliegtickets, tranfers en verblijf inclusief dagpas Expo 2020 Dubai v.a. €1755,- per persoon! Lees voor meer informatie hieronder.

Overnachten op Palm Island in Dubai tijdens jullie huwelijksreis? Hier voel je je meteen thuis in de Frans-Polynesische opgemaakte kamers. En wanneer je ’s ochtends van je Junior Suite de gordijnen opzij schuift kijk je verwonderd naar het prachtige uitzicht vanaf je balkon met een kopje Nespresso. Slippers aan? Badhanddoek opgehaald? Op naar het privéstrand om te keuren in de zon of pak een ligbedje aan het zwembad. Als jullie zijn uitgerust op het strand kun je ook leuke activiteiten doen o.a. watersportmogelijkheden, spamogelijkheden. Of ga op ontdekkingstocht tijdens jullie huwelijksreis Dubai.

Boekingsvoorbeeld

Meer deals in Dubai

Menu