Huwelijksreis Ibiza | 8 dagen of langer inclusief vliegtickets, huurauto en villa met privé zwembad v.a. €1567,- per persoon!

→ Huwelijksreis Ibiza

→ 8 dagen of langer

→ V.a. €1567,- per persoon

→ Inclusief vliegtickets, huurauto + villa met privé zwembad

Huwelijksreis Ibiza

Op zoek naar eenHuwelijksreis met privacy? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf bijvoorbeeld 8 dagen en vertrek bijvoorbeeld maandag 4 april 2022 v.a. €1567,- per persoon. Inclusief vliegtickets, huurauto en villa met privé zwembad! Meer informatie over de prijs? Bekijk dan deze deal!

Een huwelijksreis midden in de pijnboombossen op Ibiza is Villa S’Argamassa gelegen. Hier geniet je van jullie huwelijksreis in een privé villa op Ibiza! door de ruime opgezet heb je veel privacy en kunnen jullie in alle rust genieten van het privézwembad dat bij de villa hoort. De villa is recent geheel gerenoveerd en hebben een frisse uitstraling. Verken Ibiza tijdens jullie huwelijksreis op eigen tempo in jullie eigen huurauto. De villa is slechts een half uur gelegen van de stad Ibiza, of een dagje op de speedboot naar Formentera? En de volgende dag een hippe standtent bezoeken? Team huwelijksreisdeals.nl heeft een tip: Ibiza staat bekend als het eiland met de mooiste zonsondergang op aarde! Tijdens jullie autorit op Ibiza is het ook een idee om het zuidwesten van Ibiza het populaire baai Cala d’Hort te bezoeken. Vanaf dit uitstekende strand hebben jullie opzicht op de bekende rots Es Vedra. Een selfie momentje? Wil je meer informatie over deze deal? Klik hier.

Boekingsvoorbeeld

Meer deals in Ibiza

Menu