Huwelijksreis Malediven 9 dagen op basis van Halfpension slechts €1597,- per persoon! Inclusief vliegtickets, transfers en verblijf!

→ Huwelijksreis Malediven

→ 9 dagen inclusief vliegtickets, transfers en verblijf

→ Op basis van halfpension

→ Slechts €1597,- per persoon!

Huwelijksreis Malediven

Luxe huwelijksreis Malediven boeken? Team huwelijksreisdeals.nl  heeft een super deal gevonden! Vertrek bijvoorbeeld 30 juni 2022 voor 9 dagen op basis van halfpension, inclusief transfers voor slechts €1597,- per persoon! Het is ook mogelijk om een upgrade te doen naar all inlcusive voor een zorgeloos huwelijksreis.

Één huwelijksreis Malediven is de droom van elke koppel! Zodra je hier op azuurblauwe zee en parelwitte stranden aankomt spannen de Malediven de kroon. Verblijf tijdens jullie huwelijksreis bij het sun Island Resort ****. Na een lange vliegreis geniet je van een transfer in een speedboot bij Nalaguraidhoo eiland, waar je je in een andere wereld aanmeert. Een heel eiland voor één resort. Hoe cool is dat? Op sommige witter-dan-wit stranden heb je het gevoel de enige eilandbewoner te zijn tijdens jullie huwelijksreis Malediven. Even bijkomen van alle adembenemende indrukken? Stap onder de buitendouche van je Superior Beach bungalow. Of stap van de steiger de heldere Indische Oceaan in als je jezelf deze zonvakantie zo’n unieke water villa op poten gunt. Wat kiezen jullie tijdens de diner? Denk aan pizza, thai of seafood in één van de restaurants. En als afsluiting van weer zo’n perfecte Sun Island dag dansen locals de sterren van de Maledivische hemel tijdens de show. Wil je meer informatie? Bekijk deze deal.

Boekingsvoorbeeld

Menu