Huwelijksreis Malediven 15 dagen slechts €1557,- per persoon inclusief vliegtickets, transfer, verblijf en op basis van ontbijt!

Wat is er inbegrepen?

→ 15-Daagse Huwelijksreis Malediven

→ Inclusief vliegtickets, transfers met speedboot

→ Verblijf op basis van ontbijt

→ Fijne kamers en waterbungalows

Huwelijksreis Malediven

Luxe huwelijksreis Malediven boeken? Team huwelijksreisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Vertrek bijvoorbeeld 12 mei 2022 tot en met 25 mei 2022 voor slechts €1557,- per persoon op basis van logies en ontbijt, inclusief vliegtickets en transfers. Verblijf in een luxe 4-sterren hotel waar je ook culinair genieten met 4 restaurants, fijne kamers en zelfs waterbungalows en veel meer!

Overnacht tijdens je huwelijksreis Malediven in het 4-sterren Reethi Beach Resort! Een uitstekende resort op het strand van Baa Atoll. Als je op zoek bent naar een rustige huwelijksreis waar je in de watten wordt gelegd dan is dit resort the place to be! Je kan namelijk de hele dag luieren op een ligbedje, urenlang genienten van de warme zonnestralen op het strand en een verfrissende duik nemen in het zwembad of de turkooizen zee (blauwgroene kleur). Daarnaast heb je ook nog eens keuze uit de 5 restaurants. Hier mag alles maar moet niets. Hoe is de ligging? Hotel Reethi Beach Resort is gelegen direct aan het strand op het eiland Fonimagoodhoo met huisrif. Er is een binnenlandse vlucht gevolgd door transfer per speedboot of vliegtuig ongeveer 35 minuten. Daarnaast heeft dit luxe hotel op de Malediven in totaal maar liefst 120 accommodaties verdeeld over een prachtig terrein omringd door vele palmbomen aan zee. Wil je meer informatie? Klik hier.

Boekingsvoorbeeld

Menu