15-Daagse verrassend rondreis: Mykonos, Paros, Naxos en Santorini voor maar slechts €1372,- p.p. April 2021

Wat is er inbegrepen?

→ Inclusief retourvluchten v.a. Amsterdam Schiphol

→ Inclusief alle boottochten 

→ Verblijf in 4-sterren hotels

→ Individuele rondreis

→ Onvergetelijke romantische vakantie!

→ Ontbijt inbegrepen

Rondreis Griekenland 15 dagen v.a. €1372,- p.p. 

Op zoek naar een romantische en actieve vakantie? Team huwelijksreisdeals.nl heeft een super vette deal gevonden! Bezoek de vier eilanden van de Cycladen (eilandengroep van Griekenland) voor maar €1372,- .p.p. . Ieder eiland heeft zijn eigen identiteit en schoonheid. Geniet samen van het hippe Mykonos, dromerige Santorini met adembenemende zonsondergang, het gezellige Naxos of van de rust in Paros. Ontdek en proef de sfeer van ieder eiland op je eigen tempo en maak een reis om nooit te vergeten samen met je partner!

Dagprogramma

Dag 1 t/m 3: Amsterdam – Mykonos

Dag 1 komen jullie aan in het hippe en bruisende Mykonos. Na aankomst op de luchthaven gaan jullie met de transfer naar het hotel waar je 3 nachten logeert in een 4-sterren hotel. Bezoek tijdens jullie 4 daagse verblijf in Mykonos de vele leuke bezienswaardigheden op jullie eigen tempo.

Dag 4 t/m 7: Mykonos – Paros

Dag vier is het tijd om Mykonos te verlaten en op naar Paros. Op de boot hebben jullie voldoende tijd om de eerste indrukken op je in te laten werken en voor te bereiden op de nieuwe ervaringen. Vanaf de haven ga je met de transfer naar het hotel waar je 4 nachten verblijft. Tijdens deze dagen hebben jullie voldoende tijd om dit op twee na grootste Cycladen eiland te verkennen!

Bekijk voor meer informatie deze deal, klik hier.

Menu