Last minute huwelijksreis Domincaanse Republiek op basis van all-inclusive 9 dagen v.a. €969,- p.p. incl. vliegtickets + transfers!

Wat is er inbegrepen?

→ Huwelijksreis Dominicaanse Republiek

→ Op basis van all inclusive

→ Inclusief vliegtickets, transfers en verblijf

→ SUPER DEAL!

Huwelijksreis Dominicaanse Republiek

Op zoek naar een last minute huwelijksreis Dominicaanse Republiek? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf op basis van all inclusive en veel meer. Prijsindicatie: 9 dagen v.a. €969,- inclusief vliegtickets en transfers.

De mooiste tropische foto’s tijdens een huwelijksreis Dominicaanse Republiek maak je bij Club Lookéa Catalonia Bavaro Beach & Golf. Het brede zandstrand in Punta Cana, bezaaid met kokos- en palmbomen, leent zich hier perfect voor. En natuurlijk ook om te relaxen. Bestel je favoriete fruitsap en strijk neer op één van de ligbedden. Hier kom je voorlopig niet meer vanaf. De kinderen vermaken zich in de Kids- en Teen Club en verheugen zich alweer op de theatershow van vanavond. In het levendige Catalonia Beach is altijd iets te doen en met 5 specialiteitenrestaurants vind je gegarandeerd je lievelingsgerecht. Aziatisch, Italiaans of toch Tapas. Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een ontspannen of juist actieve huwelijksreis.

Boekingsvoorbeeld

Huwelijksreis Dominicaanse Republiek

Meer deals in Dominicaanse Republiek

Menu