Last minute huwelijksreis Turkije 14 dagen v.a. €967,- p.p. inclusief vliegtickets en verblijf in luxe 5-sterrenhotel ultra all inclusive!

Huwelijksreis Turkije

Wat is er inbegrepen?

→ Last minute huwelijksreis Turkije

→ Op basis van Ultra All Inclusive

→ 14 dagen v.a. €967,- per persoon

→ Direct aan privé zandstrand!

Huwelijksreis Turkije

Op zoek naar een last minute luxe huwelijksreis Turkije? Team huwelijksreisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf 14 dagen v.a €967,- inclusief vliegtickets, verblijf in luxe 5-sterrenresort op basis van ultra all inclusive en veel meer!

Wat kun je allemaal verwachten? Tijdens jullie huwelijksreis Turkije verblijf je in het waanzinnige Titanic Beach Resort, misschien wel het bekendste hotel aan de Turkse Rivièra. Het hotel in de vorm van een enorm wit cruiseschip! Titanic Beach Resort is direct gelegen aan het privézandstrand en in het centrum van Lara. Heerlijk uiteten met de liefde van je leven? Dichtsbijzijnde winkels en restaurants is gelegen op circa 300 meter afstand. Luchthaven is op slechts 10 kilometer afstand, geen lange ritten van vlliegveld naar het hotel dus! Dit hotel heeft maar liefst 586 kamers, 3 buitenzwembaden verwarmd in de winter, 1 buitenzwembad met glijbanen, zonneterras, privéstrand en veel meer! Tijdens je huwelijksreis Turkije verblijf je op basis van ultra all inclusive! Meer informatie? Klik hier.

Boekingsvoorbeeld

Menu