Huwelijksreis snorkel & duiken

Ontdek de onderwaterwereld samen met de liefde van je leven op bijzondere plekken die jullie nooit zullen vergeten. Wat dachten jullie van de kleurrijke koraalriffen in de Rode Zee van Egypte of de bijzondere grotten van Aruba? Samen zwemmen met bijzondere onderwaterdieren zoals zeeschildpadden, roggen of met Nemo the fish? Team huwelijksreisdeals.nl verzamelt hier dagelijks de meest romantische en luxe duik & snorkel deals speciaal voor koppels! Bekijk hieronder de ideale bestmemingen voor een duik & snorkel huwelijksreis.

Aruba: Met kilometerslange stranden en kristalhelder water heeft Aruba ook prachtige duiklocaties.

Bali: Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van Bali!

Bonaire: Heerlijk tot rust komen aan de prachtige stranden van Bonaire? En heerlijk kunnen duiken en genieten van de kleurrijke onderwaterwereld? Dat is mogelijk in Bonaire!

Curacao: Met witte zandstranden en prachtige baaien is Curacao een ideale bestemming om te duiken of surfen. Bovendien praten ze hier gewoon Nederlands. Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van Curacao.

Egypte: Met ruim 3000 zonuren per jaar is Egypte een heerlijke zonvakantie. Maar Egypte heeft meer te bieden! Van luxe all-inclusive, historie en kleurrijke onderwaterwereld! Neem een duik in Egypte.

Malediven: Een luxe huwelijksreis? Met prachtige witte stranden, kristalhelder water en ene kleurrijke onderwaterwereld. Verblijf tijdens jullie huwelijksreis in een luxe villa of resort met een prachtig uitzicht!

Seychellen: Een paradijselijke archipel waarvan slechts een derde is bewoond. Omricht door een prachtig natuur, witte zandstranden en hoge palmbomen met kristalheldere zee. Bekijk de duik & snorkel vakanties voor een onvergetelijke huwelijksreis.

Zanzibar: Het paradijs van Afrika! Met parelwitte zandstranden, hemelsblauwe zee. Geniet van de luxe resorts aan het strand onder wuivende palmbomen. Een duikje nemen? Het eiland heeft prachtige duiklocaties! Bekijk de mogelijkheden.

Menu