Bekijk hier alle huwelijksreis Afrika deals

Huwelijksreis Afrika

Op huwelijksreis in Afrika? In Afrika heb je zoveel leuke plekken voor een romantische vakantie of huwelijksreis! Voor cultuur liefhebbers is Marokko een ideale bestemming, voor zon, zee en strand: Seychellen, Zanzibar en veel meer! Team huwelijksreisdeals.nl heeft hieronder een overzicht gemaakt van alle bestemmingen in Europa ideaal voor een huwelijksreis.

Kaapverdië: Ruim 500 kilometer afstand van de kust van Senegal ten zuiden van de Canarische Eilanden liggen de Kaapverdische Eilanden. Dit is een ideale bestemming voor koppels die houden van historie, cultuur, zon, zee, strand, duiken en snorkelen! De beste reisperiode voor een huwelijksreis Kaapverdië zijn de maanden: oktober, november, december, januari, februari, maart, april, mei en juni.

Huwelijksreis Kaapverdië

Marokko: Het land Marokko is gelegen in Noord-Afrika. Met prachtige landschap, bergen, zandstranden en een heerlijke keuken. Bovendien niet te vergeten, het prachtige weer! Dit is een ideale huwelijksreis bestemming voor koppels die houden van cultuur, avontuur, strand, historie en veel meer! Hier komen jullie tot rust en gaan jullie op avontuur die jullie nooit zullen vergeten. Voor cultuurliefhebbers is Marrakech een echte aanrader. Of willen jullie liever zon, zee en strand? Kies dan bijvoorbeeld voor Agadir. De beste reisperiode voor een huwelijksreis naar Marokko zijn de maanden: april, mei, juni, juli, augustus, september en oktober.

Huwelijksreis Marokko

Mauritius: Dit is een fantastische huwelijksreis bestemming! Gelegen midden in de Indische Oceaan, ver van iedereen. Bovendien heeft Mauritius goudgele zandstranden met wuivende palmbomen, kristalheldere azuurblauwe zee en een schitterende natuur! De beste reisperiode voor een huwelijksreis Mauritius zijn de maanden: november, december, januari, februari, maart en april.

Huwelijksreis Mauritius

Seychellen: Wist je dat de Seychellen bestaat uit 115 eilandjes en waarvan er slechts 30 zijn bewoond? De eilandengroep Seychellen ligt voor de kust van Afrika in de Indische Oceaan, ten oosten van Kenia. Een ideale huwelijksreis bestemming met prachtige stranden met palmbomen. Bovendien kunnen jullie hier ook duiken en snorkelen. De beste reisperiode voor een huwelijksreis Seychellen zijn de maanden: mei, juni, juli, augustus, september, oktober en november.

Seychellen huwelijksreis

Zanzibar: Een paradijselijke eiland aan de oostkust van Afrika dat behoort tot Tanzania. Hier vind je de mooiste stranden van Afrika. Zanzibar wordt niet voor niets de parel van de Indische Oceaan genoemd! Zanzibar is ook een prachtige plek voor duikliefhebbers, hier zwem je tussen kleurrijke koraalriffen en als jullie geluk hebben zwemmen er ook dolfijnen mee. De beste reistijd voor een huwelijksreis Zanzibar zijn de maanden: januari, februari, juni, juli, augustus, september en oktober.

Zanzibar Huwelijksreis

Zuid-Afrika: Gelegen aan de zuidpunt van Afrika. Bezoek met de liefde van je leven de prachtige safariparken waar de 5 f leeft. Op ontdekking? Boek een rondreis voor jullie huwelijksreis naar Zuid-Afrika. Qua oppervlakte inclusief de Prins Edward-eilanden is het land gigantisch groot, ruim 1.219.912 vierkante kilometer! Met een kustlijn van 2800 kilometer lang aan de Indische en Atlantische oceaan. Een prachtige en fijne land voor een rondreis voor een onvergetelijke honeymoon.

Huwelijksreis Zuid-Afrika

Gambia: Het kleinste land van Afrika heeft vele luxe accomodaties, brede stranden en een kleurrijke natuur waar jullie avontuurlijk wild kunnen spotten! Wist je dat vliegen naar Gambia v.a. Amsterdam Schiphol maar zes uur vliegen is? De beste reistijd voor een huwelijksreis Gambia zijn de maanden: november, december, januari, februari, maart en april.

Tunesië: Het land heeft een kustlijn van maar liefst 1148 kilometer lang en heeft vele prachtige luxueuze resorts! Dit is een ideale bestemming voor koppels die houden van zon, zee, strand en cultuur. De beste reistijd voor een huwelijksreis Tunesië zijn de maanden: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober en november.

Egypte: Gelegen in het noordoosten van Afrika. Hier schijnt de zon gemiddeld 3000 uren per jaar, een heerlijke zonvakantie dus! Ontdek de onderwaterwereld van Egypte en verblijf in een luxe all-inclusive hotel en geniet zorgeloos van jullie huwelijksreis!

surfen in egypte

Kenia: Het land met prachtige stranden, azuurblauwe zee en een geweldige natuur met vele exotische dieren. Een ideale bestemming voor koppels die houden van zon, zee, strand, avontuur, cultuur en een actieve vakantie.

Menu