Bekijk hier alle huwelijksreis deals in de maand April

Huwelijksreis in de maand April

Waar schijnt de zon in de maand april? In de maand april is ook onze koning jarig, vergeet niet jullie oranje shirts mee te nemen op huwelijksreis #Goals.Team huwelijksreis.nl heeft hieronder een overzicht gemaakt van de meest aantrekkelijke bestemmingen in de maand april met de beste reistijd.

Andalusië: Een actieve huwelijksreis met cultuur en historie? Boek een rondreis Andalusië voor een onvergetelijke huwelijksreis of romantische vakantie! Gemiddelde 20°C in de maand april.

Aruba: De A in het begrip ABC-eilanden staat voor Aruba. Het eiland in de Caraïben heeft heel veel te beiden. Wist je dat de slogan van het eiland: ‘one happy island’ is? Gemiddeld 30°C in de maand april.

Flamingo

Australië: Een avontuurlijke huwelijksreis? Met prachtige natuur en steden. Gemiddeld temperatuur 23°C in de maand april.

huwelijksreis Australië

Bahama’s: Heerlijk tot rust komen aan de prachtige witte zandstranden, zwemmen in azuurblauwe water of genieten tijdens een duik in de prachtige onderwaterwereld van de bahama’s? Gemiddeld 27°C in de maand april.

Huwelijksreis Bahamas

Bonaire: ‘Divers Paradise’ een eiland waar jullie heerlijk kunnen duiken! Met vele prachtige stranden en een heerlijk weer. Gemiddeld 29°C in de maand april.

Cuba: Tijdens jullie huwelijksreis sigaren rollen, salsa dansen op straat of rijden in een oldtimer in Havana? Gemiddeld 30°C in de maand april.

Huwelijksreis Cuba

Dubai: Deze superluxe wereldstad heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke honeymoon. Bezoek met de liefde van je leven de Dubai Fountain, Dubai Aquarium of bijvoorbeeld een woestijnsafari. Gemiddeld 28°C in de maand april.

Verenigde Arabische Amiraten

Egypte: Hier schijnt de zon gemiddeld 3000 uren per jaar, een zonnige huwelijksreis bestemming dus! Ontdek de onderwaterwereld van Egypte en verblijf in een luxe all-inclusive hotel en geniet zorgeloos van jullie honeymoon. Gemiddeld 27°C in de maand april.

surfen in egypte

Jamaica: Het eiland en land Jamaica is een van de mooiste bestemming in het Caribisch gebied. Met tropische regenwouden, exotische vogels, prachtige stranden met vele palmbomen is het een hemel bestemming voor koppels en stellen. Gemiddeld 27°C in de maand april.

Jamaica bestemming

Kaapverdië: Met parelwitte droomstranden, relaxte bewoners en heerlijke visgerechten. Een basis om echt tot rust t ekomen. Gemiddeld 25°C in de maand april.

Huwelijksreis Kaapverdië

Malediven: Met prachtige witte stranden, kristalhelder water en een kleurrijke onderwaterwereld komen jullie echt tot rust en kunnen jullie volledig genieten van een onvergetelijke huwelijksreis. Gemiddeld 27°C in de maand april.

huwelijksreis Malediven

Maleisië: Een heerlijke strandvakantie met hangende palmbomen op witte stranden en een azuurblauwe zee. Maleisië heeft ook een tropisch binnenland. Ideaal voor een rondreis! Gemiddeld 31°C in de maand april.

Maleisië Huwelijksreis

Mauritius: Midden in de Indische OCeaan ver van iedereen volledig tot rust komen! Omgeven met goudgele zandstranden met prachtig wuivende palmbomen, kristalheldere azuurblauwe zee, en een schitterende natuur! Gemiddeld 27°C in de maand april.

Huwelijksreis Mauritius

Een andere maand op huwelijksreis?

Bekijk dan onze pagina’s: mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december, januari, februari en maart.

Menu