Waar schijnt de zon in de maand april? In de maand april is ook onze koning jarig, vergeet niet jullie oranje shirts mee te nemen op huwelijksreis #Goals.Team huwelijksreis.nl heeft hieronder een overzicht gemaakt van de meest aantrekkelijke bestemmingen in de maand april met de beste reistijd.

Huwelijksreizen April:

Andalusië

Een actieve huwelijksreis met cultuur en historie? Boek een rondreis Andalusië voor een onvergetelijke huwelijksreis of romantische vakantie! Gemiddelde 20°C in de maand april.

Aruba

De A in het begrip ABC-eilanden staat voor Aruba. Het eiland in de Caraïben heeft heel veel te beiden. Wist je dat de slogan van het eiland: ‘one happy island’ is? Gemiddeld 30°C in de maand april.

Australië

Een avontuurlijke huwelijksreis? Met prachtige natuur en steden. Gemiddeld temperatuur 23°C in de maand april.

Bahama’s

Heerlijk tot rust komen aan de prachtige witte zandstranden, zwemmen in azuurblauwe water of genieten tijdens een duik in de prachtige onderwaterwereld van de bahama’s? Gemiddeld 27°C in de maand april.

Bonaire

Divers Paradise’ een eiland waar jullie heerlijk kunnen duiken! Met vele prachtige stranden en een heerlijk weer. Gemiddeld 29°C in de maand april.

Cuba

Tijdens jullie huwelijksreis sigaren rollen, salsa dansen op straat of rijden in een oldtimer in Havana? Gemiddeld 30°C in de maand april.

Dubai

Deze superluxe wereldstad heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke honeymoon. Bezoek met de liefde van je leven de Dubai Fountain, Dubai Aquarium of bijvoorbeeld een woestijnsafari. Gemiddeld 28°C in de maand april.

Egypte

Hier schijnt de zon gemiddeld 3000 uren per jaar, een zonnige huwelijksreis bestemming dus! Ontdek de onderwaterwereld van Egypte en verblijf in een luxe all-inclusive hotel en geniet zorgeloos van jullie honeymoon. Gemiddeld 27°C in de maand april.

Jamaica

Het eiland en land Jamaica is een van de mooiste bestemming in het Caribisch gebied. Met tropische regenwouden, exotische vogels, prachtige stranden met vele palmbomen is het een hemel bestemming voor koppels en stellen. Gemiddeld 27°C in de maand april.

Kaapverdië

Met parelwitte droomstranden, relaxte bewoners en heerlijke visgerechten. Een basis om echt tot rust t ekomen. Gemiddeld 25°C in de maand april.

Malediven

Met prachtige witte stranden, kristalhelder water en een kleurrijke onderwaterwereld komen jullie echt tot rust en kunnen jullie volledig genieten van een onvergetelijke huwelijksreis. Gemiddeld 27°C in de maand april.

Maleisië

Een heerlijke strandvakantie met hangende palmbomen op witte stranden en een azuurblauwe zee. Maleisië heeft ook een tropisch binnenland. Ideaal voor een rondreis! Gemiddeld 31°C in de maand april.

Mauritius

Midden in de Indische OCeaan ver van iedereen volledig tot rust komen! Omgeven met goudgele zandstranden met prachtig wuivende palmbomen, kristalheldere azuurblauwe zee, en een schitterende natuur! Gemiddeld 27°C in de maand april.