Op huwelijksreis naar Azië? In Azië heb je zoveel leuke plekken voor een romantische en actieve vakantie of huwelijksreis! Maak een onvergetelijke rondreis samen met de liefde van je leven! Denk aan Bali, Thailand, Cambodja en veel meer! Team huwelijksreisdeals.nl heeft hieronder een overzicht gemaakt van alle bestemmingen in Azië ideaal voor een huwelijksreis.

Huwelijksreizen Azië:

Bali

Het eiland Bali is een populaire huwelijksreis bestemming in Azië! Met luxueuze resorts, kristalheldere zee, prachtige natuur met metershoge watervallen, groene rijstvelden, tempels en veel meer. De gemiddelde temperatuur ligt het hele jaar door rond de 30°C. Let wel op: Het eiland Bali kent wel een droog en een regenseizoen. Het droge seizoen zijn de maanden: aprilmeijunijuliaugustus en september.

Indonesië

Op huwelijksreis naar Indonesië? Het land heeft ruim 17.500 eilanden en is circa 40 maal groter dan Nederland. Willen jullie tot rust komen en relaxen op de prachtige zandstranden met hangende palmbomen? Of liever een rondreis maken en genieten van de groene rijstvelden, kleurrijke onderwaterwereld, en de vele prachtige tempels en veel meer? De beste reistijd voor Indonesië is moeilijk te bepalen omdat het land groot is en bestaat uit duizenden eilanden. In de maanden tussen mei en september is het meestal droog.

Maleisië

Gelegen in het hart van Zuidoost-Azië. Het land heeft twee grote delen: Oost en West-Maleisië. Een heerlijke strandvakantie met hangende palmbomen op witte stranden en een azuurblauwe zee? Maleisië heeft echt van alles te bieden. Het land heeft ook een tropisch binnenland. Ideaal voor een rondreis tijdens jullie huwelijksreis. Denk aan de paradijselijke eilanden, eeuwenoude jungles. De beste periode voor een huwelijksreis naar Maleisië zijn de maanden: maartaprilmeijunijuliaugustusseptember en oktober.

Thailand

Maak kennis met Azië tijdens jullie huwelijksreis Thailand! Het land ligt in het hart van Azië. Een luxe rondreis of genieten van het luxe in een villa met een privé zwembad of een resort op basis van all-inclusive? Het is hier allemaal mogelijk! Bekijk de mogelijkheden.

malediven

Republiek de Malediven is een eilandengroep die ligt in de Indische Oceaan ten Zuidwesten van India. Wist je dat Malediven de populairste huwelijksreis bestemming is? Met prachtige witte stranden, schattige onbewoonde eilanden, kristalhelder water en kleurrijke onderwaterwereld! Bekijk de mogelijkheden.