Op huwelijksreis in de maand December? Merry Christmas! Want december is de maand van Kerstmis. Samen met de liefde van je leven op huwelijksreis in de maand december? Winterperiode start vanaf 21 december. Er zijn nog vele mogelijkheden voor prachtige bestemmingen. New York is zo mooi in deze maand, lapland, of liever aan het strand het nieuwjaar in het land Australië? Het is allemaal mogelijk voor een onvergetelijke huwelijksreis! Team huwelijksreisdeals.nl verzameld dagelijks hier de beste huwelijksreis en romantische vakanties op deze pagina met de beste reistijd december. Bekijk de mogelijkheden.

Huwelijksreizen december:

Cuba

Zon, zee en strand tijdens jullie huwelijksreis? En salsa dansen op straat in Havana? Gemiddeld maximaal 29°C in de maand december.

Dominicaanse Republiek

Heerlijk genieten van schiterrende witte stranden met hoge palmbomen in de maand december? Gemiddeld maximaal 28°C in de maand december.

ijsland

Een romantische avontuur tijdens jullie huwelijksreis? Ga op jacht naar het noorderlicht! En zwem in the Blue LAgoon. Gemiddeld -10°C in de maand december.

Mexico

Een droombestemming om nooit te vergeten! Met turquoise zee, witte zandstranden, heerlijk eten en niet vergeten, de Maya tempels! Gemiddeld maximaal 28°C in de maand december.

seychellen

Deze eilandengroep is een paradijselijke bestemming op aarde. Slechts een derde is bewoond! Ontdek de prachtige natuur, witte zandstranden omgeven door hoge palmbomen en een heerlijk kristalheldere zee. Gemiddeld maximaal 30°C in de maand december.