Huwelijksreis Dominicaanse Republiek

Huwelijksreis Dominicaanse Republiek → De leukste tips

Op zoek naar een huwelijksreis Dominicaanse Republiek? Team Huwelijksreisdeals.nl heeft de leukste huwelijksreizen en aanbiedingen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Huwelijksreizen Dominicaanse Republiek


1. Riu Palace Bavaro

Huwelijksreis Dominicaanse Republiek
  • All Inclusive huwelijksreis
  • Groot zwembad bij het strand
  • Bubbelen in de Juniorsuites

Dit luxe hotel heeft vele soorten verblijfsmogelijkheden, denk aan een villa met zeezicht, juniorsuite met tuinzicht of een luxe suite jacuzzi zeezicht. Hier verblijven jullie tijdens de huwelijksreis op basis van all-inclusive, zorgeloos genieten dus.

Huwelijksreis Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een perfecte huwelijksreis bestemming. Met prachtige kilometerslange witte zandstranden omgeven met hoge palmbomen en kristalheldere zee om weg van te dromen. In de noordkust van de Dominicaanse Republiek is één van de beste plekken om deze watersporten te beoefenen. Walvissen spotten tijdens jullie honeymoon? Dit kunnen jullie zien op het schiereiland Samaná in de periode van januari tot maart. Hier vinden jullie vele diverse activiteiten en een romantische huwelijksreis, lekker genieten dus!

Korte informatie

De Dominicaanse Republiek ligt in de Caraïben op het eiland Hispaniola. De hoofdstad van de Dominicaanse Republiek is Santo Domingo. Dit Spaanstalige  land heeft prachtige natuur, schitterende witte stranden en hoge palmbomen. Het land is bijna even groot als Nederland en heeft ruim 10,6 inwoners. Domincanen staan bekend om hun vriendelijk en gastvrijheid. Hier zijn ze dol op bananen, bij ontbijt wordt vaak puree van groene bananen gebruikt (mangú).

Beste reistijd

Voor een beste huwelijksreis is het van belang dat er weinig regen valt en dat er een heerlijke temperatuur is. De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Dominicaanse Republiek is tussen december en april. De maanden augustus en september staan bekend als het orkaanseizoen, deze maanden adviseren wij om de Dominicaanse republeik te vermeiden. Bekijk voor reisadvies op de website nederlandwereldwijd.nl

praktische informatie

Grensdocumenten

Je dient in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort dat minimaal geldig is gedurende het verblijf. Voor een reis naar de Dominicaanse republiek heb je geen visum nodig. Bezit je niet de Nederlandse nationaliteit? Dan raadplegen wij je om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten noodzakelijk zijn. Voor reisadvies naar de Dominicaanse Republiek bekijk ook Nederlandwereldwijd.nl

Geldzaken

De nationale munteenheid van de Dominicaanse Republiek is de Domincaanse Peso. In veel gevallen kunnen jullie ook met euro’s betalen. Houd er wel rekening mee dat je dan duurder uit bent. Wij raden aan om geld te wisselen bij bank, want deze hanteert de beste wisselkoerstarieven. Met een creditcard kan je hier ook geld opnemen, let hierbij wel op de kosten. Vergeet niet jullie betaalpas in te stellen naar een wereldpas.

bezienswaardigheden Dominicaanse Republiek

55 meter hoge waterval

Dit paradijselijke land heeft alle ingrediënten voor een perfecte huwelijksreis. Er is één plekje dat jullie niet mogen overslaan, dat is Samana. Dit plekje is een provincie van de Dominicaanse republiek. Bezoek hier de 55 meter hoge waterval El Limon.

Walvissen spotten

Met walvissen zwemmen of spotten bij Dominicaanse Republiek? In de periode van januari tot half maart kunnen jullie walvissen spotten op het schiereiland Samana. Dit beschermde zeegebied staat bekend om de bultrug walvissen die hier de winter doorbrengen en zich voortplanten.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *