Bekijk hier alle huwelijksreis deals in de maand januari

Huwelijksreis in de maand Januari

Waar schijnt de zon in januari? Happy new year, namens team Huwelijksreisdeals.nl! De eerste maand van het jaar op huwelijksreis? Een perfecte start van het jaar. Echter is het fris en koud in Nederland bovendien regent het ook vaak. Voor een ideale huwelijksreis schijnt de zon en valt er absoluut geen regen! Heerlijk aan het strand waar jullie kunnen genieten en tot rust komen? Gelukkig zijn er genoeg bestemmingen in de maand januari waar jullie terecht kunnen! Bekijk hieronder de beste bestemmingen voor de maand januari voor een onvergetelijke honeymoon. Een huwelijksreis in de maand januari is een feit, maar welke bestemming? Hieronder heeft team huwelijksreisdeals.nl een overzicht gemaakt met de ideale bestemmingen met de beste reistijd voor de maand januari!

Cuba: Niet zomaar een romantische bestemming voor jullie huwelijksreis maar ook een zeer interessante bestemming. De basis ingrediënten van Cuba zijn: Zon, zee, strand en cultuur. Met een gemiddelde temperatuur van 24 °C is Cuba een aangename bestemming in januari.

Huwelijksreis Cuba

Finland: Op jacht naar het noorderlicht? Beleef een onvergetelijke sprookjesbestemming. Het land bestaat in de maand januari uit koude witte landschap met prachtig natuur met het noorderlicht in zicht!

Huwelijksreis Finland

Dubai: Deze luxe wereldstad heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke honeymoon! Met een gemiddelde temperatuur van 23°C is Dubai een zeer fijne en ideale huwelijksreis bestemming in de maand januari.

Verenigde Arabische Amiraten

IJsland: Wakker worden onder het noorderlicht? Of zwemmen in de wereldbekende Blue Lagoon? In de maand januari is de kans groot dat jullie het noorderlicht zien, hoe vet! Owja, vergeet geen sneeuwpop te maken :).

Huwelijksreis Ijsland

Kaapverdië: Heerlijk een duikje nemen in de Atlantische Oceaan? Het tropische Kaapverdië heeft gemiddeld acht zonuren in deze maand. Met een gemiddelde temperatuur van 26 ºC, heerlijk genieten!

Huwelijksreis Kaapverdië

Jamaica: Het land waar Bob Marley is geboren. Jamaica staat bekend om zijn groene natuur, tropische stranden met vele prachtige palmbomen, kleine watervallen en veel meer voor een onvergetelijke huwelijksreis! In deze maand schijnt de zon op Jamaica gemiddeld 26°C.

Jamaica bestemming

Sint-Maarten: Op huwelijksreis naar Sint-Maarten? Dit eiland telt maar liefst 37 stranden, welke strand gaan jullie chillen? Met een gemiddelde temperatuur van 26ºC is dit een aangename bestemming voor een honeymoon!

Sint Maarten

Zanzibar: Het land Zanzibar wordt niet voor niets de parel van de Indische Oceaan genoemd! Hier kunnen jullie in deze maand heerlijk duiken tussen kleurrijke koraalriffen, als jullie geluk hebben zwemmen er ook dolfijnen mee! Met een minimale temperatuur van 22°C en maximale 33°C is Zanzibar een ideale bestemmiging in de maand januari.

Zanzibar Huwelijksreis
koppel

Een andere maand op huwelijksreis?

Een andere maand op huwelijksreis? Bekijk dan de volgende pagina’s: Februari, Maart, April, Mei, Juni, Juli, Augustus, September, Oktober, November en December.

Menu