Het is officieel lente in de maand Maart! Vergeet geen bloemetjes te planten voordat jullie op huwelijksreis gaan. Er zijn ook vele leuke bezienswaardigheden in Nederland, denk aan de keukenhof! Tijdens de lente worden de bomen veel groener en planten gaan prachtig bloeien. Het weer wordt steeds aangenamer en de kans op vorst kleiner. Team huwelijksreisdeals.nl verzameld op deze pagina de meest romantische en luxe vakanties speciaal voor stellen en koppels voor een onvergetelijke vakantie.Op zoek naar een huwelijksreis in de maand maart? Bekijk hieronder de beste bestemmingen voor de maand maart.

Huwelijksreizen Alanya:

Bonaire

Heerlijk tot rust komen aan de prachtige stranden, of een duikje nemen in de prachtige onderwaterwereld samen met de liefde van je leven? Gemiddeld 28°C in de maand maart.

cuba

De basisingrediënten van Cuba zijn zon, zee, strand en cultuur! Op Cuba is het altijd feest! Heerlijk livemuziek, salsa dansen, heerlijke cocktails, kleurrijke klassieke auto’s en veel meer! Gemiddelde temperatuur in de maand maart 27°C.

Dominicaanse Republiek

Met kilometerslange witte zandstranden omgeven met hoge palmbomen, kristalheldere water om weg van te dromen. Gemiddeld 27°C in de maand maart.

Kaapverdië

Heerlijk tot rust komen in de Atlantische Oceaan? Neem samen een duikje in de verkoelende wateren van Kaapverdië, ontdek de prachtige onderwaterwereld. Gemiddeld 25°C in de maand maart.

mexico

Het land staat bekend om zijn salsa en tequila, maar ook om de prachtige stranden. De provincie Yucatan staat bekend om zijn prachtige Caribische zandstranden. Gemiddeld 29°C in de maand maart.

Malediven

Met prachtige witte stranden, kristalhelder water en een kleurrijke onderwaterwereld komen jullie echt tot rust en genieten jullie optimaal van de huwelijskreis! Gemiddelde 28°C in de maand maart.