Op huwelijksreis in Noord-Amerika? In Noord-Amerika heb je zoveel leuke plekken voor een romantische stedentrip New-Yorkluxe strandvakantie in Aruba? of een onvergetelijke rondreis Canada! Team huwelijksreisdeals.nl heeft hieronder een overzicht gemaakt van alle bestemmingen in Europa ideaal voor een huwelijksreis.

Aruba: De A in het begrip ABC-eilanden staat voor Aruba. Het eiland in de Caraïben is een ideale huwelijksreis bestemming. Aruba wordt niet voor niets ‘one happy island’ genoemd. Dit Caribische eiland behoort samen met de Bonaire en Curacao tot de ABC-eilanden. Met kilometerslange prachtige stranden, luxe accommodaties en kleurrijke onderwaterweld! De beste reisperiode voor een huwelijksreis Aruba zijn de maanden: januarifebruarimaart en april.

Bahama’s: Heerlijk tot rust komen aan de prachtige witte zandstranden? Hier kunnen jullie heerlijk zwemmen in azuurblauw water of duiken & snorkelen. De onderwaterwereld van Bahama’s is kleurrijk. Vergeet geen foto’s te maken van de zwemmende varens! De beste reistijd voor een huwelijksreis naar de Bahama’s zijn de maanden: Decemberjanuarifebruarimaart en april.

Bonaire: Bon Bini! Dit eiland is een populaire huwelijksreis bestemming. Heerlijk tot rust komen aan de prachtige stranden of duiken tussen de kleurrijke onderwaterwereld van Bonaire? Het is hier allemaal mogelijk! De beste reistijd voor een huwelijksreis naar Bonaire zijn de maanden: December, januarifebruarimaart en april.

Canada: Het land met een prachtig natuur met meer meren dan de rest van de wereld samen: ruim twee miljoen meren! Maak een rondreis tijdens jullie huwelijksreis op één na grootste land ter wereld. Het land Canada is maar liefst 242 maal groter dan Nederland.

Cuba: Tijdens jullie huwelijksreis sigaren rollen, salsa dansen op straten in Havana? De mix tussen natuur en cultuur maakt Cuba een ideale huwelijksreis bestemming. De beste reistijd voor een huwelijksreis Cuba zijn de maanden: novemberdecemberjanuarifebruarimaart en april.

Curacao: De C in het begrip ABC-eilanden staat voor Curacao. Hier zijn prachtige baaien te vinden met witte zandstranden waar jullie kunnen zwemmen, duiken en surfen. Bovendien praten ze hier gewoon Nederlands, dus lekker makkelijk en vertrouwd op huwelijksreis! De beste reistijd voor een huwelijksreis Curacao met minste neerslag zijn de maanden: maartaprilmei en juni.

Jamaica: Met groene natuur, tropische stranden met palmbomen, vele exotische dieren, spetterende watervallen en veel meer! Het eiland in het Caribisch gebied ligt ten zuiden van Cuba. De beste reistijd voor een huwelijksreis Jamaica zijn de maanden: decemberjanuarifebruarimaart en april.

Mexico: Een droombestemming voor ieder koppel. Met turquoise zee, witte zandstranden, heerlijk eten en niet te vergeten de Maya tempels! Het land van salsa en tequila heeft echt vele prachtige bestemmingen! De beste reisperiode voor een huwelijksreis Mexico zijn de maanden: decemberjanuarifebruari en maart.

Dominicaanse Republiek: Met prachtige kilometerslange witte zandstranden omgeven met hoge palmbomen en kristalheldere zee. Niet voor niets is Dominicaanse Republiek het meest bezochte land in het Caribisch gebied. De beste reistijd voor een huwelijksreis naar dit prachtig land zijn de maanden: decemberjanuarifebruarimaart en april.