Op huwelijksreis of een romantische vakantie in de maand november? Dat betekent dat jullie langer in de vliegtuig moeten zitten, in Europa is de zomerzon weg. Er zijn leuke bestemmingen in Midden-Amerika, Azië of Noord-Europa. Team huwelijksreisdeals.nl verzameld op deze pagina de beste huwelijksreis en romantische vakantie deals met de beste reistijd voor de maand november. Bekijk de mogelijkheden!

Cuba: Tijdens jullie huwelijksreis salsa dansen op straat of rijden in een oldtimer in Havana? Gemiddeld maximaal 29°C in de maand november.

IJsland: Op jacht naar het noorderlicht? Maak een rondreis door IJsland met de liefde van je leven! Gemiddeld maximaal 1°C in de maand november. Tevens beste reistijd om het noorderlicht te zien!

Mexico: Het land van salsa en tequila, prachtige stranden. De provincie Yucatan staat bekend om zijn prachtige Caribische zandstranden. Gemiddeld maximal 31°C in de maand november, beste reistijd!

Seychellen: Ontdek de prachtige natuur, witte zandstranden omgeven door hoge palmbomen en een kristalheldere zee. Gemiddeld maximaal 30°C in de maand november.

Finland: Een ijskoude huwelijksreis? Verblijf in een luxe accommodatie met uitzicht op het noorderlicht! Gemiddeld maximaal -2°C in de maand november.

een andere maand op huwelijksreis?

Een andere periode op huwelijksreis? Bekijk dan onze volgende pagina’s: DecemberJanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovember.